15 Ноември, 2022 13:00 1 599 1

Саша Илич ще води атаката на ЦСКА срещу Левски, Димитър Пенев на пейката

  • саша илич-
  • цска-
  • левски-
  • футбол

Инициативата е част от информационната кампания „Обединени в грижа за мъжкото здраве“

Саша Илич ще води атаката на ЦСКА срещу Левски, Димитър Пенев на пейката  - 1

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич ще води атаката на "червените", а Димитър Пенев ще ръководи тима от скамейката в приятелско Вечно дерби срещу Левски под надслов “Обединени в грижа за мъжкото здраве”, информира клубният сайт на ЦСКА.

Двубоят се организира по инициатива на Аджибадем Сити Клиник. Саша Илич, помощник-треньорът Милорад Пекович, изпълнителният директор Филип Филипов и други бивши футболисти на ЦСКА, рамо до рамо с лекари от лечебните заведения на веригата Аджибадем, ще се изправят срещу бивши играчи на Левски в демонстративния мач. За "сините" се очаква да играят Христо Йовов, Станислав Ангелов-Пелето, Георги Стоянов и др.

Ето какво написаха "червените" в официалния си сайт"

"Инициативата е част от информационната кампания „Обединени в грижа за мъжкото здраве“ на Аджибадем Сити Клиник и е посветена на Месеца на мъжкото здраве – ноември. В рамките на 60 минути, специалисти в различни области на медицината и едни от най-популярните лица на ЦСКА и Левски ще облекат еднакви екипи и ще играят приятелски мач, провокирайки мъжете към по-чести профилактични прегледи.

Приятелският мач ще се проведе на 17 ноември при затворени врати по желание на организаторите. Видео от срещата ще бъде публикувано скоро след това."


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Удивен

    4 1 Отговор
    "Вечно дерби" с ребрандиран Литекс?! Това някаква шега ли е?