Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 17:43 2 541 7

22-годишен французин изхвърли Рафаел Надал от финалите на ATP

  • феликс оже-алиасим-
  • рафаел надал

Испанецът все още няма спечелен сет в турнира

22-годишен французин изхвърли Рафаел Надал от финалите на ATP - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал отстъпи с 0:2 сета срещу Феликс Оже-Алиасим на финалите на ATP в Торино, като така официално се прости с шансовете си за класиране към елиминациите.

22-годишният французин спаси общо 4 брейкпойнта в хода на мача, за да си гарантира, че ще надвие един от най-титулуваните тенисисти в историята с вдъхновения си тенис.

В отделните части Оже-Алиасим записа успех с 3:6, 4:6 и така остана в борбата за първите две места в „Зелената група“ след поражението си преди два дни от Каспер Рууд.

По-късно днес Тейлър Фриц ще мери сили с норвежеца, като един от двамата ще си гарантира място на елиминациите, а другият ще се бори за второто място след още един мач.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А браво!

    31 0 Отговор
    Да ви имам журналистите да ви имам! Янкулов, нищо не вдяваш от тенис! Оже Асим е канадец, не е французин! Чети преди да пишеш!
  • 2 Авторът на статията е ..

    17 0 Отговор
    ... спортен редактор от 2009 г. насам. Стар и опитен кадър, боравещ с фактите, значи.
    Да си знаете занапред Феликс Оже-Алиасим е французин, считано от 15 Ноември, 2022 17:43 и точка.
    Ако беше написано, че е африканец от Того щеше да е по-близо до истината (родината на баща му).
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    И баща му толкова разбираше от ,спорт.......Цялата им фамилия Янкулови от време оно се хранеше покрай спорта!Надал не е готов.Много му е паднал гарда след раждането на детето му!
  • 6 роро

    3 4 Отговор
    Е мистър Гъзобрък никога не печелел този турнир и сега дойде просто за да си вземе тлъстия чек, предполагам и на него му беше ясно, че няма шанс, още повече в това състояние

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.