Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 09:00 1 653 4

Иво Ивков дава на съд член на Надзорния съвет на Левски и човек от приложението на "сините"

  • иво ивков-
  • футбол-
  • левски-
  • надзорен съвет

Може да пълзим, но ще стигнем върха рано или късно

Иво Ивков дава на съд член на Надзорния съвет на Левски и човек от приложението на "сините" - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, разкри по време на срещата на Сдружението "Левски на левскарите", че ще даде на съд член на Надзорния съвет на клуба, както и човек от приложението на "сините".

“Може да пълзим, но ще стигнем върха рано или късно. Или поне ми се иска да е така. Да не си поставяме химери и после да сме разочаровани“, започна Ивков.

„За мен реалността беше, когато бизнесът види колко хора и с каква любов подкрепят отбора, да се включи. За целта трябва и клубът да ги приеме. Сега имам много рестрикции. Не можем да сключим договори дори с желаещи. Те знаят – ябълката на раздора беше договор с efbet, който аз считам, че привлякох за клуба близо 400 хиляди лева. В същото време бях обвинен и това трябва да се знае, че съм ощетил клуба с 80 хиляди лева, защото те щели да договорят по-добра цена. Клеветниците ще бъдат дадени на съд и повече няма да подемам тази тема. Вчера ме разубеждаваше изпълнителният директор. Казах му, че моето име, каквото и да се случва, ще остане неопетнено, защото през живота ми никой не ме е упреквал в това. Това беше публикувано между редовете. Не ме защити нито собственикът, който знаеше от самото начало за тази сделка, а именно ЛЕД системата“, продължи той.

„Сключих договор за 25 минути на 2400 лева без ДДС, каквато беше цента, определена от клуба с еfbet, благодарение и на моя личен контакт там. След като те дават Betano, защо аз да не извикам еfbet. На мача с Пирин за 2 хиляди лева. За всички останали мачове проявиха интерес. Беше ми взет договорът от генералния спонсор и в момента съм обвинен, че те са сключили договор на 1500 лева, а видиш ли, ако аз не съм договарял, щели да сключат на 1800.“

„Само да ви кажа, че от момента, в който съществуваше системата, до момента, в който аз договорих, един лев не е дошъл по тази линия в клуба от тях. Така че, единият в нашето приложение, другият – член на Надзорния съвет, ще бъдат дадени в деня след Общото събрание на съд от мен“, каза още Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОДУЯНЕ С 38 МЛН.ДЪЛГ ИМА ЛИЦЕНЗ

    12 4 Отговор
    Айдееее ВИТОША !°°

    Коментиран от #3

  • 2 Мимчят

    13 2 Отговор
    Ах,вие един друг си нямате доверие и вяра,та какво да кажем за привържениците,те как да ви вярват...
  • 3 Левски 1914

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "ПОДУЯНЕ С 38 МЛН.ДЪЛГ ИМА ЛИЦЕНЗ":

    Ние сме били Витоша и вие сте били цфка Средец, а сега сте Литекс обединен с Етрополе или цска ТИРЕ София 2016.
  • 4 Хурка

    7 2 Отговор
    Защо, тече инфо от кухнята???
    Никой,няма нужда от,вземи си куклите...
    Назначете пиар.Всред бурята си
    вадите ножове.Стъпили сте върху
    доверието на хората,откъснали от
    залъка.Всичко има граници.Спрете!