Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 14:40 1 576 1

ЦСКА 1948 се сдоби с първо зимно попълнение

  • любо пенев-
  • цска 1948-
  • селекция-
  • педриньо-
  • футбол

Очаква се футболистът да дойде в България на 15 декември

ЦСКА 1948 се сдоби с първо зимно попълнение - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 се сдоби с първо зимно попълнение. "Червените" подписаха договор с бразилското крило Педриньо, научи Gong.bg. Очаква се футболистът да дойде в България на 15 декември.

Той идва от третодивизионния Волта Редонда. Футболистът бе избран за най-добър играч в Серия С. Педриньо е висок 173 см и тежи 67 кг. Може да играе и на лявото крило, както и на върха на атаката.

Междувременно, ЦСКА 1948 следи няколко български играчи, които скоро може да привлече.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рулетка

    0 1 Отговор
    ЦСКА били паднали. Избирам да вярвам, че това е пряко следствие от клетвите, дето посях днес на агитката трещялници с пиратки и факли по Шипченски. Ся, аз ги проклех да ги шибне трамвая, но и така бива. И не защото са цска. Това го пожелавам на всички футболни агитки