Last news in Fakti

19 Ноември, 2022 17:00 1 512 3

Журналистът, направил интервюто с Роналдо: Той беше наясно с последствията, но е доволен от ситуацията

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • интервю-
  • пиърс морган

Кристиано никога не прави нещо, ако не го е обмислил добре

Журналистът, направил интервюто с Роналдо: Той беше наясно с последствията, но е доволен от ситуацията  - 1
Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни беше публикувано скандалното интервю на Кристиано Роналдо с журналиста Пиърс Морган, в което португалецът отправи остри критики и обвинения към клуба и мениджъра Ерик тен Хаг. Това навлече гнева на футболната общественост в Англия, а дори се заговори, че „червените дяволи“ ще прекратят договора на Роналдо и на практика ще го уволнят.

Своето мнение по темата обаче даде и човекът, пред когото португалецът разкри гледната си точка - Пиърс Морган.

„Роналдо е доволен от това как се получиха нещата. Той знаеше какво и как иска да каже. Беше наясно и какви ще бъдат реакциите след интервюто. Кристиано никога не прави нещо, ако не го е обмислил добре. Всичко беше внимателно планирано“, сподели Морган.

Водещият не крие, че през годините е изградил приятелски отношения с Роналдо и според него той е най-добрият футболист в историята.

„Наследството на Роналдо не зависи от няколко месеца с проявено неуважение към него от новия треньор (б.р. - Ерик тен Хаг). Той е най-великият футболист за всички времена и все още е невероятен, в което предполагам, че ще се убедим и на Световното първенство“, написа Морган в профила си в социалната мрежа „Туитър“.

Британският журналист защити Роналдо и от критиките, които 37-годишният ас си навлече, след като отказа да влезе като резерва в мача срещу Тотнъм. Тогава португалецът директно се прибра в съблекалнята, а впоследствие беше изваден за няколко дни от отбора.

„Някога пускали ли са Меси от пейката, когато остават три минути и отборът му води с 2:0? А Пеле? Или Марадона? Или Зидан? Или Кройф? Или Бергкамп?“, попита риторично Морган.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име

    13 0 Отговор
    За кКаквото и да го плюят, този човек е супер дисциплиниран и целеустремен. Всяка година сваля нужните килограми от теглото си за да запази що-годе бързината си. Това говори че нон-стоп следи килограмите си, тренира и най-вече е дисциплиниран и отговорен. Такива хора са рядкост.

    Коментиран от #3

  • 2 Уви

    6 0 Отговор
    Няма да се хвърлям да защитавам Роналдо, но тен Хааг е един от най-смотаните треньори, дето знам, даже в България ще се провали гръмко, ако се пробва!
  • 3 кочо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "име":

    На всичко отгоре е и без татуировки.