Last news in Fakti

22 Ноември, 2022 11:20 1 479 0

Крило на Уелс разкри голяма трагедия и избухна в сълзи

  • неко уилямс-
  • уелс-
  • сащ-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022-
  • футбол

Играчът се разплака, докато двата отбора поздравяваха своите пътуващи фенове в Катар

Крило на Уелс разкри голяма трагедия и избухна в сълзи - 1
Снимка: БГНЕС

Голът на Гарет Бейл от 82-ата минута накара уелсците да измъкнат точките, след като изостанаха от попадението на Тимъти Уеа през първото полувреме. Но мачът беше емоционален за крилото на Нотингам Форест Неко Уилямс.

Играчът се разплака, докато двата отбора поздравяваха своите пътуващи фенове в Катар. Уилямс явно беше разстроен, докато чуваше аплодисментите от "Червената стена". И докато камерата следваше играча извън терена, той каза в обектива: "Това беше за теб, дядо."

След това защитникът се обърна към социалните медии, за да разкрие, че дядо му е починал в неделя. Уилямс го нарече „най-тежката новина“, която е получавал, след като е получил обаждане от майка си. А любимецът на феновете добави, че е „плакал цял ден“, преди да се фокусира за мача на страната си.

Благодарейки на съотборниците си от Уелс за подкрепата им, Уилямс написа в Туитър: „Вчера беше най-тежката новина, с която съм се сблъсквал и това беше да слушам майка ми да ми казва, че дядо ми е починал снощи. Да премина от плач цял ден до старт в мач от Световното първенство беше изключително трудно, но го преодолях благодарение на подкрепата на моите съотборници и семейството ми. Така че посвещавам този мач и важна точка на него".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА