22 Ноември, 2022 14:00 1 003 3

ЦСКА 1948 залага на селекция от чужбина

  • любо пенев-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • селекция-
  • чужденци-
  • абубакар тунгара-
  • берое

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов на няколко пъти гледа мачове на Берое и се смяташе, че е изпреварил конкуренцията за голаджията

ЦСКА 1948 залага на селекция от чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 най-вероятно ще заложи тази година на селекция от чужбина. С едно или две изключения, съобщава "Мач Телеграф". Смяташе се, че столичани вече са се уредили с една от най-апетитните хапки в родното първенство - Абубакар Тунгара. Звездата на Берое има договор само до лятото.

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов на няколко пъти гледа мачове на Берое и се смяташе, че е изпреварил конкуренцията за голаджията. "Червените" обаче вече инвестираха сериозни средства в таран - Евгений Сердюк. До този момент обаче той разочарова с изявите си и дори не може да си гарантира постоянно титулярното място, но шефовете на клуба се надяват, че ще настъпи обрат в изявите му след Нова година.

Нулев интерес от страна на Любо Пенев пък има към друг спряган за отбора футболист - Светослав Ковачев от Арда. Осен това в ЦСКА 1948 все още не са решили твърдо с кои играчи са готови да се разделят. Това ще зависи най-вече от селекцията, която ще бъде направена.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно обратното

    8 1 Отговор
    Тоя тънгара е много слаб ,дано не го вземат на армията ,а в Ковачев има много хляб
  • 2 Специалиста

    5 5 Отговор
    Няма в тая държава друг който да знае футбола по-добре от Супата! Вместо да го прехвърлят в отбори в първенството, той трябва да оглави българският футбол, за да може след 10-15 години да бием на световни първенства, а не да се радваме на хикс с Люксембург!
  • 3 истина ти казвам

    2 5 Отговор
    Ето пример за възпитаване на децата като евро джендъри! Сега ше внасяме футболисти а утре мъже! Мам.... ви отка4ена и бок....!!!!!!!!!!!!!!!!!