Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 10:44 2 270 6

Бивш футболист се гръмна в главата, но остана жив

  • боян ямина-
  • футбол-
  • опит за самоубийство

По време на кариерата си като футболист Боян Ямина е играл за ОФК Београд, Железничар (Сараево), Олимпия (Любляна), Славия (Сараево), Челик (Зеница) и др

Бивш футболист се гръмна в главата, но остана жив - 1
Снимка:

43-годишен мъж е опитал да се самоубие в семейната си къща, след като се е прострелял в главата с малокалибрено оръжие. Името му е Боян Ямина и е бивш футболист. За момента няма информация за причините, които са го накарали да посегне на живота си.

Ямина е откаран спешно в университетската болница в Сараево. Очакванията са били той да се подложи на спешна операция. Лекарите обаче отказали да извършат такава.

Причината за това е, че бившият халф е в съзнание и направеният преглед е показал, че мозъкът му не е засегнат от куршума. Самият Боян се чувства добре, въпреки че изпитва болка в главата и има възпаление на мястото на раната.

По време на кариерата си като футболист Боян Ямина е играл за ОФК Београд, Железничар (Сараево), Олимпия (Любляна), Славия (Сараево), Челик (Зеница) и др.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор
    Размерът има значение 😉😉😉😉
  • 5 Механик

    2 1 Отговор
    "Бивш футболист се гръмна в главата, но остана жив", което доказва подозренията ми, че на футболистите, глава не им е нужна.
    ".. направеният преглед е показал, че мозъкът му не е засегнат от куршума.", доказва, че по-горните ми твърдения са верни. Куршумът не е засегнал мозъка, защото той е толкова малък, че е много трудно да бъде намерен.
  • 6 асдасдадс

    0 0 Отговор
    Гръмнал се в главата, и мозъкът не е засегнат... прилича ми на един виц, дето две мутри си говорили:
    - Ауе,Репа, ти разбра ли за Картофа уе?
    - Не уе, кво за него?
    - Ми снощи атентат му правили - четернайсе патрона, сичките у главата!
    - И кво? Утепали ли са го?
    - А, жив е уе... мозъка не бил засегнат!