Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 15:00 3 542 4

Ужасяващи последици защитник на Саудитска Арабия след мача с Аржентина

  • саудитска арабия-
  • ясер ал шахрани-
  • футбол-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022

Азиатците  спечелиха с 2:1 и поднесоха една от най-големите сензации в историята на световните първенства

Ужасяващи последици защитник на Саудитска Арабия след мача с Аржентина - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът от националния отбор на Саудитска Арабия по футбол Ясер ал Шахрани е със счупена челюст и раздробени няколко костици на лицето в резултат на сблъсъка със собствения си вратар Мохамед ал Оуаис във вчерашната среща с Аржентина от Монидал 2022 в Катар, съобщава вестник "Гълф Тудей".

Азиатците спечелиха с 2:1 и поднесоха една от най-големите сензации в историята на световните първенства.

Инцидентът на вчерашната среща Аржентина – Саудитска Арабия се случи в 6-ата минута на добавеното време. Тогава при висока топка вратарят Ал Оуаис скочи първи, но удари с коляно в главата съотборника си Ал Шахрани, който първоначално загуби съзнание, а след това беше изнесен от терена на носилка.

По информация на вестника, налага се спешна хирургическа интервенция, най-напред да бъде спряно кръвотечението и след това са бъдат извадени раздробените костици. Ръководството на Футболната федерация на Саудитска Арабия се разпореди веднага да бъде осигурен частен самолет, с който футболистът да бъде транспортиран в клиника в Германия. Лекарите там ще преценяват кога и как да се правят планираните една след друга операции.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 светльо

    0 3 Отговор
    Това беше за червен картон!!!
  • 2 Калпазанин

    1 1 Отговор
    А сега си представете дами господа че тези двамата съотборници, ако бяха от лбгт лигата каква олелив щеше да се вдигне, е да то там няма скск да стане щото тези двамата нямаше да са живи. Но все пак ако са от Германия например
  • 3 Бако

    2 0 Отговор
    Много лошо го удари, но пак добре, че беше ниско в главата, защото ако го беше уцелил горе, щеше да е със счупен череп. Бързо оздравяване на човека!
  • 4 Дон Диего Марадона!!!!!

    3 0 Отговор
    Лео меси е Галфон !!! Вива ла Диего армандо!!! Аржентина ще стане световен шампион!!!!