Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 10:10 1 437 5

На "Герена" се опасяват, че положението на Ники може да се окаже сериозно

  • николай михайлов-
  • футбол-
  • левски-
  • контузия-
  • прегледи

Бившият национал се контузи в края на тренировката в събота

На "Герена" се опасяват, че положението на Ники може да се окаже сериозно - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Левски Николай Михайлов ще мине пълни медицински прегледи днес, пише "Тема спорт". Те ще трябва да покажат какво е състоянието на стража. Бившият национал се контузи в края на тренировката в събота. Той получи травма в коляното. На "Герена" се опасяват, че положението на Ники може да се окаже сериозно.

Михайлов бе гласен за титуляр поне в единия от мачовете с Лудогорец. Ако е здрав, той със сигурност ще бъде титуляр в 1/8-финала за Купата в неделя. Именно Ники бе под рамката при успеха с 4:1 над Вихрен в Сандански в същия турнир. Титуляр в първенството пък е 17-годишният Пламен Андреев. Този сезон двамата си размениха ролите от миналата кампания, когато младокът пазеше за Купата. Рокадата настъпи след като Михайлов допусна грешки в реванша срещу малтийския Хамрун Спартанс.

През 2022/23 Андреев има общо 16 двубоя за Левски. Бившият капитан на националния отбор пък е само със 7 мача на сметката си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    10 0 Отговор
    Малииии и сега кво прайме без готвач
  • 2 Aлфа Bълкът

    4 0 Отговор
    Вай, вай, вай, ами сега? На автобуса и на село да дои овцете! Мога да му намеря работа веднага, има нужда от такива хора!
  • 3 Хамрун Малта

    5 0 Отговор
    Дано се оправи и да пази пак срещу нас МУ ХА ХА ХА ХА
  • 4 Щом се е контузил

    5 0 Отговор
    Увеличава се вероятността Левски да опази мрежата си суха! Все пак бързо оздравяване, липсва на всички фенове на футбола! Приятно е да гледаш как Нико от 40 метра плонжира и Гоооол, Левски пада с 2 гола!
  • 5 Циник

    1 0 Отговор
    "положението на Ники може да се окаже сериозно" - изтекла му е картата за намаление в Макдоналдс?