Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 10:44 1 111 1

Нападател влезе в историята на Испания

  • алваро мората-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • футбол

30-годишният таран стана първият играч в историята на „червените фурии“, който бележи голове като резерва в два поредни мача на световно първенство

Нападател влезе в историята на Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Алваро Мората, който вкара за Испания при равенството 1:1 с Германия на Мондиал 2022, влезе в историята на футбола в родината си.

30-годишният таран стана първият играч в историята на „червените фурии“, който бележи голове като резерва в два поредни мача на световно първенство.

Мората се появи на терена срещу немците в 54-ата минута, а осем минути по-късно се разпи във вратата на Мануел Нойер. При победата със 7:0 над Коста Рика той също беше точен, след като влезе като резерва в 57-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 талисмани

    2 2 Отговор
    Спортът е Цар Футбол, държавата Катар. Как никой не се сети да кръсти талисмана Катърчо.