Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 13:30 1 599 1

Халф на Сърбия: Мисля, че нямах избор, защото Неймар е смъртоносен

  • неймар-
  • футбол-
  • бразилия-
  • сърбия-
  • неманя гудел

Нападателят на Пари Сен Жермен бе принуден да напусне терена

Халфът на националния отбор на Сърбия по футбол Неманя Гудел се оправда за нарушението, при което контузи в глезена звездата на Бразилия Неймар.

Нападателят на Пари Сен Жермен бе принуден да напусне терена. Неймар показа в събота чрез профила си в Инстаграм снимка на подутия си глезен.

Гудел получи жълт картон за нарушението си в 49-ата минута и бе сменен малко по-късно. Той обаче се защити, като заяви, че не е имал намерение да контузи съперника.

"Не останах с чувството, че му влязох много грубо", каза Гудел пред нидерландския вестник De Telegraaf. "Опитах се да не го ударя силно и със сигурност не в глезена. Мисля, че той се е контузил при друго единоборство, защото продължи да играе след това.

"Мисля, че нямах избор, защото Неймар е смъртоносен, когато влезе в наказателното поле. Беше задължителен фал за мен, но може би това ми струва смяната", добави Гудел.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    2 6 Отговор
    Сърбинът е оказал услуга на неймарчето, то бразилчето е известен най-вече със своите "контузии" :)))