Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 14:00 1 481 0

Анхел ди Мария: Пасът беше скапан, но Меси намира решения във всяка ситуация

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • футбол-
  • анхел ди мария

След 2 кръга класирането в група „С“ на Мондиала се оглавява от Полша, които има 4 точки

Анхел ди Мария: Пасът беше скапан, но Меси намира решения във всяка ситуация - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинският нападател Анхел ди Мария е впечатлен от съотборника си Лионел Меси след победата с 2:0 над Мексико в груповата фаза на Световното първенство по футбол в Катар.

„Пасът беше скапан, но Меси намира решения във всяка ситуация. Важното е, че топката стигна до него. Говорихме с него минута преди гола. Той каза, че мексиканците влизат грубо и затварят пространствата в наказателното поле и поради това има свободно пространство пред наказателното поле. Поради това, той ме помоли да се опитам да му дам топката в тази зона“, заяви Ди Мария пред „Goal.com“.

След 2 кръга класирането в група „С“ на Мондиала се оглавява от Полша, които има 4 точки. На второ място е Аржентина с 3, следван от националните Саудитска Арабия също с 3 и Мексико с 1.

Във финалния кръг аржентинците ще се срещнат с поляците, а Мексико ще играе срещу Саудитска Арабия. И двата мача по програма са на 30 ноември от 21:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА