Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 07:30 1 269 0

Селекционерът на Бразилия: В отсъствието на Неймар отборът беше звездата

  • тите-
  • бразилия-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • неймар

Имам различни опции за отбора, защото процесът на изграждането му продължава четири години

 Селекционерът на Бразилия: В отсъствието на Неймар отборът беше звездата - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите остана много доволен не само от победата на тима му над Швейцария, която му осигури място на осминафиналите на Световното първенство в Катар, но и от играта на тима.

"Имам различни опции за отбора, защото процесът на изграждането му продължава четири години. Този дълъг процес даде резултат днес, както и младите футболисти, които се развиват в клубовете си. Трябва да се отбележат и индивидуалните качества на играчите", подчерта треньорът след успеха.

"Беше много труден мач, Швейцария имаше най-добрата защита на европейските квалификации. Те имат различен стил от Сърбия, играят с повече триъгълници. Разполагат с много добри футболисти, като Емболо, Джака, десния им защитник и вратарят, който е отличен. Пакета беше в нормално състояние, иначе нямаше да го използваме. Ние обаче трябва да четем играта. Мачът изиска да търсим други решения и така в игра влезе Родриго", обясни бразилският специалист.

"В отсъствието на Неймар отборът беше звездата", отговори Тите на въпрос дали липсата на футболиста на Пари Сен Жермен се е усетила на терена.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА