Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 11:55 1 931 9

Приключи годината за Ники Михайлов

  • николай михайлов-
  • левски-
  • футбол-
  • контузия

Юношата на столичани има разтегната връзка на лявото коляно и ще пропусне предстоящите два двубоя с Лудогорец за първенството и за Купата на България

Приключи годината за Ники Михайлов - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Левски Николай Михайлов се размина с тежка травма. Опитният страж се контузи на една от последните тренировки на "сините" и имаше притеснения, че той може да отсъства дълго. Юношата на столичани има разтегната връзка на лявото коляно и ще пропусне предстоящите два двубоя с Лудогорец за първенството и за Купата на България.

Михайлов щеше да застане под рамката във втория мач, но контузията му променя плановете на треньора Станимир Стоилов. Наставникът ще трябва да разчита на Пламен Андреев, а негова резерва ще бъде пазещият за дублиращия отбор Иван Андонов.

34-годишният Михайлов пази при успеха на Левски срещу Вихрен в 1/16-финала за Купата на България. Този сезон той и Андреев размениха ролите си от миналата година, когато младокът пазеше във втория по сила турнир у нас, а Ники бе титуляр в първенството.

Рокадата настъпи след като Михайлов допусна грешка в реванша срещу малтийския Хамрун Спартанс. През сезон 2022/23 Андреев има общо 16 двубоя за левски, докато бившият капитан на националния отбор е само със 7.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дзверо

    7 1 Отговор
    Николайчо, много удобно преди мачовете с Лудогорец да се контузиш.
  • 2 сила

    8 1 Отговор
    ОПИТНИЯ СТРАЖ......Павка , мойто момче , не се започва псевдо журналистическа кариерка директно с навеждане защото ще си останеш така завинаги , надупен така да се каже......правят се бавни , леки , постепенни чупки до пълно полягане.....гладай баба ти мадам В. и се учи от нея , тя е ненадмината вече 30 и кусур години
  • 3 Хамрун Малта

    3 2 Отговор
    Дано се оправи вратарчето и пак да пази срещу нас МУУУУУ ХА ХА ХА ХА ХА

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хамрун Малта":

    Литекс - Етрополе.

    Коментиран от #6

  • 5 Тома

    2 1 Отговор
    Е отдъхнахме си.Няма да хабим нерви
  • 6 Леевски 1914

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Жалко отборче на мафията сте, Боко е вашият баща, с Пеевски през вас изпират мръсните пари
  • 7 Дядото

    5 1 Отговор
    ..."разминал се с тежка травма " ще колабирам от смях !!! Този татин пухльо си нанесе ТЕЖКА ДОЖИВОТНА травма в момента в който срещна НИКОЛЕТКА!!! :)
  • 8 Киро Вратарчето

    4 1 Отговор
    Амчи то сезонь сега започва... кеф ти никулден, кеф ти студентски празник, кеф ти новогодишни празници... все повод за чалготеки.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.