Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 10:27 4 147 8

Риалити закърпва финансовите проблеми на Благой Георгиев

  • благой георгиев-
  • риалити-
  • футбол-
  • сървайвър

Джизъса се споразумял с продуцентите на "Сървайвър" да получи около 200 000 лева

Риалити закърпва финансовите проблеми на Благой Георгиев - 1
Снимка: Instagram

Бившият ни футболен национал Благой Георгиев намери начин как да изкара сериозна сума пари, съобщава БЛИЦ. Джизъса се гласи да участва в популярното предаване "Сървайвър".

Благодарение на включването си в риалитито Георгиев ще се закрепи финансово, след като напоследък е позакъсал, издадоха негови близки.

Джизъса отсега доволно потрива ръце, тъй като от включването си в риалитито ще изкара сериозна сума. 40-годишният Благой Георгиев се споразумял с продуцентите на "Сървайвър" да получи около 200 000 лева.

Преговорите продължават, като засега той е казал "да".

Поради ниския рейтинг на "Сървайвър" през миналия сезон, сега продуцентите канят доста известни личности. Финалният подбор на участниците ще е ясен до 15-ина дни. Снимките на риалитито отново ще бъдат далеч от България, а излъчването ще е след няколко месеца.

Припомняме, че и друг футболист се пробва с успех в популярната игра. Победител в "Сървайвър: Камбоджа" преди време стана Ваня Джаферович.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пффф

    15 0 Отговор
    Тоз не е за Сървайвър, по-ще му подхожда участие в Ергенът.
  • 2 123456

    13 0 Отговор
    и на какво отгоре 200 000 , светът се побърка ...
  • 3 въпросче

    10 0 Отговор
    Толкова ли няма пари тоя пич? Западните футболисти са милионери. На Благойчо къде му отлетяха парите? С 200 000 лева ще живее поне 2000 дни и нощи.
  • 4 Тото 1 и Тото 2

    7 0 Отговор
    Трябва да са луди да дадат на този толкова пари ! Изкривени ценности явно !
  • 5 боко

    4 1 Отговор
    Не гледайте сащ телевизии бтв и нова
  • 6 МАЛКА пенсИЯ

    3 0 Отговор
    молим Го,да си прибере,вересиите...
  • 7 и ще остане само един

    0 0 Отговор
    Защо не ги срещнат сървайвърците с игроволците и да видим кой е по-кален.
  • 8 Благохуй Георгиев

    1 0 Отговор
    Защо вярвате на фалшиви новини, братя и сестри ? В никакъв "Сървайвър" няма да участвам ! Но , да кажем....тооопло, тооопло.
    Истината е следната. Продуценти подготвят ново риалити. Казва се "Спермайвър" . Група млади , красиви и образовани джбентълмени като мен, отиваме на самотен остров. От едната страна сме мъжете, от другата -жените. 10 мъже и 10 жени от двете страни на острова, разделени. Целта е да открием жените и да ги осеменим. Ще има ДНК тестове , за да определим победителя. Който осемени най-много жени, получава голямата награда - златен Член (нетатуиран) и пожизненото звание- главен Спермайвър на Републиката. Аз просто съм поканен. Това е истината. Мир вам и на жените ви ! Искреено ваш - Благохуй Георгиев.