Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 14:00 1 335 6

Левски отказал оферта за над 2 млн. лева за свой футболист

  • футбол-
  • левски-
  • селекция-
  • станимир стоилов

Предложението е дошло към края на затварянето на летния прозорец, но на "Герена" не я приели

Левски отказал оферта за над 2 млн. лева за свой футболист - 1
Снимка: БГНЕС

През лятото в офисите на Левски е пристигнала оферта за над 2 млн. лева за футболист на "сините". Това разкри треньорът на тима Станимир Стоилов в специално интервю за Gong.bg, но не назова името на играча. Предложението е дошло към края на затварянето на летния прозорец, но на "Герена" не я приели.

"Факт е, че на 1 януари нямахме нито едно предложение за наш футболист и за едно евро. А бяхме изкарали на трансферния пазар 4-5 човека, които ги пуснахме със свободни трансфери. Към затварянето на трансферния прозорец към юли-август месец, имаше предложение в клуба за над милион евро, над 2 млн. лева за наш футболист. Говорим за реална, писмена оферта, а не на приказки. Това също е показателно за израстването на тези играчи и този отбор. Това ще е насоката. Дали ще се продават играчи, ще се преценява според предложението и според финансовото състояние на клуба. Ако Левски няма нужда от продажба или цената не устройва клуба, ще задържим всички наши играчи", каза Станимир Стоилов пред Gong.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    8 2 Отговор
    От Кубан ли беше офертата? Стига с тия партенки, бе, даже и вашите заблудени фенове от бедните покрайнини на София вече не вярват на тия абсурдни фишеци. Вашите куци коне ги разкриха в цяла Европа и вече и без пари не ги щат, та камо ли да дават милиони за тях.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Циник":

    Литекс, Литекс гледай си Литекс.

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зрител

    6 3 Отговор
    Я пак, оферта за 1 млн евро отказвате, а ще обжалвате наказание от 1 мач без публика, защото ще пропуснете приходи от 100 000 лв от билети. Мъри тези ги разказвай на децата от школата на Левски, само те могат да ти повярват. Готов съм да се обзаложа, че за тези пари Наско ще се раздели с всички бразилци в отбора плюс Кордоба.
  • 6 Циник

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    А, може би си прав; от Литекс е била офертата. Чух, че им трябвал човек за бюфета.