Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 15:27 897 0

Кой ще бъде новият президент на Ювентус?

  • ювентус-
  • андреа аниели-
  • джанлука фереро

Трусовете в „старата госпожа“ изглежда тепърва престоят

Кой ще бъде новият президент на Ювентус? - 1
Снимка: БГНЕС

Днес след появилата се информация, че ръководството на Ювентус е подало оставка пред собствениците, идва време, за да проверим какви са опциите за клуба оттук насетне.

Tuttosport твърди, че Андреа Аниели ще бъде заменен на президентския пост от Джанлука Фереро. Изданието смята, че той има шанс да бъде назначен на общото събрание на акционерите на 18 януари 2023 г. Информацията бе потвърдена и от Financial Times.

Компанията, която държи контрола върху „бианконерите“, е Exor. Фереро е корпоративен консултант и одитор за нея, така че поемането на щафетата от негова страна не би следвало да е особено трудна задача.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА