2 Декември, 2022 09:36 1 051 0

Дел Пиеро не пожела да говори за евентуалното си завръщане в Ювентус

  • алесандро дел пиеро-
  • ювентус-
  • серия а

Ювентус е част от моя живот и заради моята история, винаги ще бъда свързван с него

Дел Пиеро не пожела да говори за евентуалното си завръщане в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш футболист на Ювентус Алесандро Дел Пиеро заяви, че няма да коментира информациите, които го свързват със завръщане в италианския клуб и подчерта, че сега е моментът стратегията на гранда от Торино да бъде подкрепена.

Името на Дел Пиеро се споменава от италианския вестник Gazzetta Dello Sport като водещ кандидат да замени Павел Недвед на вицепрезидентския пост в клуба.

„Ювентус е част от моя живот и заради моята история, винаги ще бъда свързван с него“, каза Алесандро Дел Пиеро в изявление, публикувано в профилите му в социалните мрежи.

„Като всеки друг фен следя ситуацията много внимателно, а също по повод моята работа и публичната ми роля неизбежно съм търсен за коментари в случаи като този. Много неща бяха казани и написани. Това е деликатен момент за клуба и единственото, което има значение сега за тези, които обичат Ювентус е да бъдат създадени най-добрите условия за хората, които ръководят клуба в този сложен етап“, добави 48-годишният италианец.

„Това е много отговорна задача, която заслужава пълната ни подкрепа. Време е да бъдем още по-големи привърженици. По тази причина, мисля, че е правилно да не коментираме слухове и новини, които могат да се превърнат в спекулации. Така ще направя днес и в следващите дни. Искам само да пожелая успех на тези, които са ангажирани с Ювентус в момента и да работят с професионализъм, отдаденост и страст към клуба“, обяви още Дел Пиеро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА