30 Ноември, 2022 10:44 3 015 2

Известен милиардер едва не почина в ефир

  • джери джоунс-
  • спорт-
  • американски футбол-
  • инцидент-
  • ефир

В един момент слушателите чуват как Джоунс започва да се дави от сериозна кашлица

Известен милиардер едва не почина в ефир - 1
Снимка:

Известният милиардер Джери Джоунс едва не почина в ефир, докато даваше интервю за американско радио. 80-годишният богаташ гостува в предаването, за да отговаря на фенове относно притежавания от него клуб по американски футбол Далас Каубойс.

В един момент слушателите чуват как Джоунс започва да се дави от сериозна кашлица. Той видимо не може да продължи и е извикан екип на спешна помощ, който спасява живота на Джоунс с подаване на кислород.

Интересното е, че собственикът на най-скъпия отбор в света продължава интервюто и дори иска от водещия да му бъде дадена чаша с алкохол.

Джери Джоунс е сред най-богатите хора на планетата. Богатството му се изчислява на 14,6 милиарда долара. Според сп. „Форбс“ това го поставя на 185-о място сред милиардерите в света.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шабан

    7 2 Отговор
    А дали се е усетил, че не е вечен, тоест че е смъртен! Или дори, да се оправи след инфаркта, пак ще продължи да тероризира Живота на планетата Земя!?!?
  • 2 Роза

    3 0 Отговор
    Този колко ли наследници го чакат с нетърпение да умре?!Богатството си има и горчива страна!