6 Декември, 2022 08:30 1 032 1

Слухове пращат Роналдо в Спортинг Лисабон

  • кристиано роналдо-
  • спортинг лисабон-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • футбол

Трябва да се отбележи, че майка му Долорес Авейро каза преди време, че мечтата ѝ е да види сина си отново да играе за „лисабонските лъвове“ преди да се откаже от активната си кариера

Слухове пращат Роналдо в Спортинг Лисабон - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Кристиано Роналдо продължава да бъде обвито в мъгла. Португалецетът е свободен агент, след като прекрати договора си с Манчестър Юнайтед. Съобщава се, че той е получил предложение от Саудитска Арабия и по-точно от местния Ал-Насър, който му предлага договор за две години и половина, а заплатата му ще бъде 200 милиона евро на сезон.

„The ​​Sun“ съобщава, че е било забелязано, че колите на Роналдо са вече родния му град, където са били паркирани в покрайнините на Лисабон. Става дума за Cadillac Escalade, който се оценява на 180 000 долара и му беше подарен за рождения ден от половинката му Джорджина Родригес, както и неговото Bentley Flying Spur на стойност 350 000 долара.

След решението му да прехвърли колите в Лисабон, се появиха слухове за потенциалното му завръщане в родния му клуб Спортинг Лисабон. Трябва да се отбележи, че майка му Долорес Авейро каза преди време, че мечтата ѝ е да види сина си отново да играе за „лисабонските лъвове“ преди да се откаже от активната си кариера.

Сега обаче португалската звезда е фокусиран върху Световното първенство в Катар. Иберийците се изправят срещу Швейцария на осминафиналите във вторник.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    2 0 Отговор
    Слуховете ли ще му плащат заплатата?