Last news in Fakti

6 Декември, 2022 11:20 1 367 2

Тите: Те са много млади и аз се опитвам да се настроя към техния език

  • тите-
  • бразилия-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

"Опитваме се да се адаптираме към характеристиките на играчите

Тите: Те са много млади и аз се опитвам да се настроя към техния език - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор на Бразилия Тите заяви, че танцът му след победата над Южна Корея с 4:1 е бил израз на чиста радост заради представянето на отбора му в атака.

"Опитваме се да се адаптираме към характеристиките на играчите", каза 61-годишният специалист на пресконференцията, запитан за танца си край тъчлинията.

"Те са много млади и аз се опитвам да се настроя към техния език, а част от него е танцът", каза Тите. Той призна, че играчите са му казали преди мача, че ще го накарат да танцува, ако отбележат гол.

Не всички обаче бяха впечатлени от изпълнението. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн заяви пред британската телевизия ITV: "Хората може да си кажат, че това е част от тяхната култура, но аз мисля, че това е липса на уважение към съперника".

"Няма друга интерпретация освен щастие при гола, щастие заради тима, щастие от представянето му", заяви Тите.

"Няма неуважение към съперника, нито към треньора му Пауло Бенто, към когото изпитвам огромно уважение", категоричен бе бразилецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диамантената ръка

    9 2 Отговор
    Според Рой кийн трябва като им вкарат гол да ги поканят на чай и да им се извинят...
  • 2 пенко

    1 0 Отговор
    ТОЗИ ПЕЧЕН БРАЗИЛСКИ ИНДИАНЕЦ -НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВАШЕ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ПОБЕДА В САЩ !!!