Last news in Fakti

7 Декември, 2022 09:53 2 209 1

Реал Мадрид почти договори бразилска перла за колосална сума

  • ендрик-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • трансфер-
  • палмейрас

Личните условия на Ендрик с "Белия балет" са вече договорени, като се обсъждат договорът и документите

Реал Мадрид почти договори бразилска перла за колосална сума - 1

Бразилският талант на Палмейрас Ендрик е много близо до трансфер в Реал Мадрид, съобщава трансферното гуру Фабрицио Романо. Нападателят е желан от много отбори, включително ПСЖ и Челси, но според последните информации парижани вече са се оттеглили от битката за подписа му поради високата цена.

Личните условия на Ендрик с "Белия балет" са вече договорени, като се обсъждат договорът и документите. Планът е скоро да бъде подписан контрактът. Общата стойност на трансфера ще бъде над 70 милиона евро, което го превръща в един от най-скъпите бразилски футболисти в цялата история. Сделката се очаква да се осъществи, като вече единствено се оформят последните детайли.

Челси също желаеше младата надежда на Палмейрас, но очевидно от Реал Мадрид са успели да преборят конкуренцията на другите европейски грандове.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.