Last news in Fakti

9 Декември, 2022 09:52 2 170 0

Новият нападател на Левски е бил искан и от Лудогорец

  • рикардиньо-
  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол

Сумата, която ще иска Гремио за преотстъпване е 1,2 милиона реала – 200 хиляди евро, което не е проблем за нито един от трите отбора интересуващи се нападателя

Новият нападател на Левски е бил искан и от Лудогорец - 1
Снимка:

Вече стана ясно, че Левски е близо до привличането на нападателя Рикардиньо, който се очаква да се присъедини към тима на Станимир Стоилов през януари лагера на „сините“ в Дубай.

Интересното е, че през лятото на 2021-а година бразилското авторитетно издание „Globo“ написа, че Рикардиньо е искан и от българския шампион Лудогорец. Информацията тогава гласеше, че разградчани водят битка с още два европейски клуба за подписа на нападателя. Ставаше дума за руския Краснодар и португалския Маритимо, а и трите клуба пратиха конкретни оферти до Гремио.

„Сумата, която ще иска Гремио за преотстъпване е 1,2 милиона реала – 200 хиляди евро, което не е проблем за нито един от трите отбора интересуващи се нападателя. Възможно е в контракта да бъде записана и клауза за откупуване“, гласеше „Globo“ преди година.

В крайна сметка обаче Рикардиньо премина в Маритимо. Най-вероятната причината за това бе, че Гремио не искаше да се раздели с правата на играча, а само да го даде под наем.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА