10 Декември, 2022 14:30 1 839 12

Любослав Пенев официално вече не е старши треньор на ЦСКА

  • цска 1948-
  • футбол-
  • любослав пенев

За раздялата се знаеше още преди няколко дни, но едва днес бе официално обявена

Любослав Пенев официално вече не е старши треньор на ЦСКА - 1

Любослав Пенев вече не е треньор на ЦСКА 1948. Това потвърдиха официално от клуба. За раздялата се знаеше още преди няколко дни, но едва днес бе официално обявена.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

Любослав Пенев официално вече не е старши треньор на ЦСКА.

Решението е взето еднолично от наставника, като то беше официализирано на среща с ръководството в събота. Клубът ни изразява благодарност за добрите резултати, постигнати от отбора.

Армейската легенда изведе ЦСКА до трето място в efbet Лига след края на есенния полусезон, записвайки десет победи, шест равенства и само две поражения. Сред тези резултати са успех още в първия кръг над вечния съперник Левски и две ремита срещу шампиона на България Лудогорец. Като старши треньор Пенев достигна със състава и до четвъртфиналната фаза в турнира за Купата на България.

Всички в ЦСКА благодарим на Любослав Пенев за високия професионализъм, демонстриран във всеки мач и всяка тренировка през общия ни път дотук. Понякога визиите за развитие могат да се разминат, което в никакъв случай не омаловажава постигнатото досега. Под ръководството на Пенев „червените“ се доказаха като един от най-силните отбори в родното първенство и впечатлиха с атрактивен и модерен футбол.

Наставникът напуска ЦСКА заедно с треньорския си екип, с който се присъедини към клуба през тази пролет, както и със спортния директор Радослав Здравков и главния селекционер Методи Томанов.

Вратите на ЦСКА остават отворени за всички червени легенди, а клубът продължава да се развива в посоката, по която върви смело от първия си ден.

Очаквайте скоро повече информация кой ще бъде новият старши треньор на „червените“.

Армейската битка продължава! Винаги верни!

САМО ЦСКА!


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    17 0 Отговор
    Споко тройчо е там и ще оправи нещата ще уреди цялата рода на хранилка.
  • 2 Стоян Александров

    6 13 Отговор
    100 % сега ще е Петорката. И цеца Числото ще затъне здраво. Съдба какво да праишшшш...червена съдбица да си все никаквец.... И Числото и Тирето са трета категория отбори макар в момента да са супер добре финансирани, нооооооо това скоро ще свърши и пак ще занулят, пак от нулата, амааааа пак казва червеба никаква съдбица. Няма Комунизъм вече, няма от къде всички най- добри и за без пари да идват, сега се плаща
  • 3 Стойчо М

    10 0 Отговор
    Сефте.. :)))))
  • 4 Анималс

    12 1 Отговор
    Предателят Стойчо Комисионната му е намазал ските на Любо тъпото. Сега ще стане той треньор

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Еф бетовен

    13 0 Отговор
    Спокойно, Цеката поема поста старши тренер, брат му спортен директор. Баша им става главен скаут, а балдъзата всичко останало.
  • 7 Смех !

    5 1 Отговор
    Любчо ! Ела у Долно Нанагорнище ! Правиме страшни супи !
  • 8 кУмУнист

    4 10 Отговор
    Чичовото е най слабият треньор в България, даже Вили Вуцов има 5пъти повече успехи от супата.
  • 9 Утре

    14 1 Отговор
    И Ко стана сега? Нито легенди, нито фенове. Агентите на ДС се надяваха, че с пари ще си напазаруват легенди. Да, ама не. Жалкари!

    Коментиран от #11

  • 10 незнайко

    6 0 Отговор
    От начало се хвалеха че взимат само български играчи а сега взимат дори и от циганската махала!!!!!!
  • 11 кУмУнист

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Утре":

    Недей така с агентите на ДС, че Гриша Ганчев е мафиот/бизнесмен създаден именно от тези агенти.
  • 12 Левски 1914

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анималс":

    Стойчо не е предател предатели сте вие дето не си подкрепихте отбора, а на Литекс обединен с Етрополе започнахте да викате името на ФАЛИРАЛИЯ отбор.