Last news in Fakti

14 Декември, 2022 11:02 1 804 3

Левски "ще успокоява малко топката" в селекцията

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • селекция

Причината е, че последващи селекционни действия ще останат "на пауза" в очакване на сделка за собствеността на клуба

Левски "ще успокоява малко топката" в селекцията - 1
Снимка: БГНЕС

Левски успя да си осигури ново попълнение още преди края на годината. Днес клубът официално ще представи като свой играч бразилския централен нападател Рикардиньо. 21-годишният футболист е в София от понеделник. Той е уточнил всички условия по личния си договор със "сините", като той ще е за срок от 3 години. От "Герена" пък няма да плащат трансферна сума на Гремио, но ще си поделят правата на играча.

Така "сините" повториха миналата година, когато още преди краят ѝ, си бяха осигурили нови попълнения. Тогава те първо парафираха с централния защитник Ноа Сонко Сундберг, а след това и с левия бек Цунами.

След трансфера на Рикардиньо, треньорът Станимир Стоилов и ръководството "ще успокоят малко топката", пише "Тема Спорт". Причината е, че последващи селекционни действия ще останат "на пауза" в очакване на сделка за собствеността на клуба.

Ако има такива, Мъри ще може да подсили всички линии. При това най-вероятно няма да разчита единствено на свободни агенти, а ще има отпусната сума за привличането на играчи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    1 1 Отговор
    За какво им е тоя ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бонговец

    3 2 Отговор
    Напролет ще припкат за здраве.А Никиту за отслабване