Last news in Fakti

15 Декември, 2022 11:37 2 113 6

Стефан Софиянски: Голямата спънка за "Юнайтед Груп" е срокът за отдаване на стадион "Георги Аспарухов"

  • стефан софиянски-
  • юнайтед груп-
  • левски-
  • футбол

Естествен е стремежът на всеки инвеститор със сериозни намерения за по-дълъг срок на концесията

Стефан Софиянски: Голямата спънка за "Юнайтед Груп" е срокът за отдаване на стадион "Георги Аспарухов" - 1
Снимка:

Срокът за отдаване на стадион "Георги Аспарухов" на концесия е голямата спънка за приключване на сделката между Левски и "Спорт Рипъблик". Това е показало проучването на бившия служебен премиер и кмет на столицата Стефан Софиянски. Той коментира ситуацията пред "Тема Спорт".

"Юнайтед Груп" явно разчита на по-дълга концесия от максималната законоустановена от 35 години, може би това показват финансовите им разчети. Стадионът все пак има и необходим срок за завършване", каза Софиянски, който е отявлен привърженик на сините.

"Естествен е стремежът на всеки инвеститор със сериозни намерения за по-дълъг срок на концесията. От друга страна, българското законодателство създава известни ограничения, затова тук ще трябва да има становище и на министерството на транспорта и на правителството. Може би балансираща роля може да има пространството около "Георги Аспарухов", обясни Софиянски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 преса

    10 3 Отговор
    Тоя бандит да купи цялото Подуяне и да се приключва
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Закривай

    12 3 Отговор
    Баща му на тоя ,е висш кадър на дс на цк на БКП ,и горд собственик на първия мерцедес в бг,някъде към 60 те години,сделката трябва да бъде стопирана измама е,в тоя се перът пари
  • 4 ...

    13 4 Отговор
    Докога данъкоплатеца ще плаща за тоя мафиотски отбор. Като има задължения и не ги изплаща от месеци - фалит и да започват наново... Не може само да лапаш
  • 5 Лъчо Мозъка

    3 10 Отговор
    Браво. Хвала. Един истински демократ. Свободен.

    Коментиран от #6

  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Лъчо Мозъка":

    Само това, че успя да измъкне софийските "Централни хали" от лапите на еврейската мафия стига. Като същевременно, Американското посолство, е построено върху най-хубавото кътче от Южния парк което им е подарено от кмета Софиянски и по този начин е станал НЕДОСЕГАЕМ.