Last news in Fakti

16 Декември, 2022 18:33 2 660 2

Надал сложи край на 18-годишното партньорство с треньора си

  • рафаел надал-
  • франсиско роиг

„Матадора“ дължи много имено на своя наставник

Надал сложи край на 18-годишното партньорство с треньора си - 1
Снимка: БГНЕС

Пътищата на Рафаел Надал и Франсиско Роиг официално се разделят след цели 18 години. Това призна сам „Матадора“ с публикация в Twitter.

Искам да ви информирам, че Франсиско Роиг напуска отбора и започва свой нов проект, като треньор“, гласи част от публикацията на 36-годишния испанец.

Той признава, че дължи много на наставника си през всичките тези години, а в самото начало до него е бил единствено чичо му Тони.

Така Надал ще се опита да защити титлата си от Australian Open през януари с наставленията на Карлос Моя и Марк Лопез, макар все още да не е ясно кой точно ще оглави екипа му към момента.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма да му помогне

    4 4 Отговор
    Срещу Джокович, и два нови треньора да вземе
  • 2 завод

    1 0 Отговор
    Карлос Твоя ще му е треньор. Рафа е голям спортист,Вамос!