Last news in Fakti

20 Декември, 2022 14:00 2 867 4

Френски национали се радвали, че Бензема пропуснал Световното в Катар?

  • карим бензема-
  • футбол-
  • франция-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022-
  • антоан гризман-
  • юго лорис

Вчера Бензема обяви, че се оттегля от френския национален отбор

Френски национали се радвали, че Бензема пропуснал Световното в Катар? - 1
Снимка: БГНЕС

Френските национали Антоан Гризман и Юго Лорис бяха доволни, че Карим Бензема ще пропусне Световното първенство през 2022 г. в Катар, съобщи журналистът от Give Me Sport Ромен Молина.

Той направи такива заключения след реакцията на Гризман и Лорис на завръщането на Бензема във френския национален отбор преди Евро 2020 - по време на отборния обяд нападателят беше поздравен от всички играчи с изключение на Антоан. Лорис на свой ред аплодира без емоции.

Молина смята, че тази реакция се дължи на факта, че и двамата играчи не искат да загубят лидерските роли в националния отбор с идването на Бензема.

След завръщането на нападателя на Реал Мадрид Франция спечели Лигата на нациите през 2021 г. На Световното първенство през 2022 г. "петлите" стигнаха до финал, губейки от Аржентина на дузпи.

Вчера Бензема обяви, че се оттегля от френския национален отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той наш Ицо се отказа

    7 6 Отговор
    Пък после цъфна пред вратата на Бонев с букет с думите -"ТУК СЪМ"! Така че ще видите, с букет или без букет, и тоя ще цъфне!
  • 2 Никой

    16 3 Отговор
    Френските африкански национали е точно да се каже ! Французи били ? Те и затова паднаха.Това не е родината на нито един от тях.Как тогава да защитават флага и реномето на Франция.Само аз ли видях престорения фалшив драматизъм на М,бапе от загубата ?
  • 3 урко

    10 4 Отговор
    Този пребоядисан алжирец отдавна загуби правото си да играе в националния отбор. И не са само Гризман и Лорис тези, които не го искат. След изцепките му през 2016г.,, когато участва в рекетиране на негов съотборник от националния отбор, които доведоха даже до съдебно преследване спрямо него, то кой ли би искал такъв човек до него в съблекалнята. Сигурно и Дешан е въздъхнал с облекчение в момента ,в който е разбрал, че Бензема се контузи преди световното 2022 и после не си е и помислял да го връща, за да не отрови атмосферата в отбора Може да е голям футболист, не е жалко човече алжирчето

    Коментиран от #4

  • 4 Нямам Срам

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "урко":

    Като тоя Мбамбе.. гледал съм му изцепките на терена .. да играе чудесно но е голямо леке