Last news in Fakti

21 Декември, 2022 11:55 8 968 7

Поредно унижение за Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • футбол

Той оглави и отбора на големите разочарования на световното първенство в Катар

Поредно унижение за Кристиано Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС


Поредно унижение за Кристиано Роналдо. Освен че петкратният носител на "Златната топка" трябваше да изгледа от пейката отпадането на Португалия, той оглави и отбора на големите разочарования на световното първенство в Катар.

Единайсеторката, в която никой не иска да попадне, е подбрана на чисто статистически принцип от платформата Sofascore. Коефициентът на Роналдо е едва 6,46. Той се разписа само веднъж по време на турнира и не започна като титуляр в двубоите с Швейцария и Мароко.

В предни позиции му партнира Лаутаро Мартинес, въпреки че аржентинецът триумфира с титлата. Нападателят на Интер така и не успя да са разпише за 148 минути на терена. Неговият рейтинг е 6,35.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    25 2 Отговор
    Проблема на Роналдо знаете ли от къде идва?
    Проблема на Роналдо е, че лицето Клаус Шваб който оглавява сатананинския сбор в Давос е искал от Роналдо да го е.Бе

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хаха

    15 8 Отговор
    Тая класация да си я заврете вие знаете къде. Роналдо почти не игра на това световно, заради олигофрена наречен ст.треньор на Португалия. Затова и отпаднаха. Ако беше играл във всички мачове дали щеше да е в тази класация ? Това СП беше пълна гавра с футбола и неговите фенове. Толкова нагласено СП....чак смърди.... Отблъскват феновете от играта. Футбола е бизнес вече.
  • 4 Котки

    4 1 Отговор
    Да ама то футбола не е една гола статистика! Хърватска, които са трети колко изстрела имаха към вратата на съперник общо? Златната ръкавица трябваше да я дадат на Ливакович, който ги довлачи то 3-то място.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тъй ама...

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Котки":

    Нали се сещаш,че ако не можеш да бележиш повече голове от противниците си,не можеш да се добереш до третото място!?
  • 7 Нз кой съм

    1 0 Отговор
    Не съм фен на Португалците, но трябваше да спечелят... Видя се колко е нагласено всичко. Първо Португалия имаха най -силната халфова линия , а вижте в повечето срещи с какви играчи играха на центъра , второ - Кансело може би за пръв път игра халф !!! Защо ??? 3то Леао и Роналдо и не само те изгледаха световното първенство, а най - смешното беше , че Аржентински съдия свири мач на Португалия..... Е стига са го бутали тоя МЕСИ вече , направиха футбола прно .... Сега ще вземе 3та или 4та незаслужена Златна топка , вместо да я вземат Мбапе или Халанд!!!!! И не , не съм фен на Роналдо, фен съм на Златан Ибрахимович и Байерн Мюнхен!