Last news in Fakti

22 Декември, 2022 13:45 1 713 4

Лео Меси продължава договора си с ПСЖ

  • лионел меси-
  • псж-
  • договор-
  • футбол

Според информациите ръководството на парижани и футболиста са постигнали устно съгласие за удължаване на контракта на аржентинеца

Мегазвездата на Аржентина Лео Меси ще продължи договора си с френския ПСЖ, твърди френският вестник “Льо Паризиен”.

Според информациите ръководството на парижани и футболиста са постигнали устно съгласие за удължаване на контракта на аржентинеца.

Известният журналист Фабрицио Романо също потвърждава новината, като уточнява, че все още няма решение за продължителността на договора и заплатата на Меси, като това ще бъде решено на нова среща скоро.

Очаква се аржентинската суперзвезда да играе поне още един сезон за ПСЖ. Макар и да имаше спекулации за трансфер на Меси в Интер (Маями) или евентуално негово завръщане в Барселона, най-вероятно капитанът на Аржентина ще остане на “Парк де Пренс”.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    7 2 Отговор
    След целия този цирк,не знам аз как се върне какво ще бъде отношението на колегите и тълпата ?Има договор ако го прекъсне той плаща ,ако шефа прекрати също плаща няма да обеднее ,а Меси ще си спомня всички отбори извън родината му където е печелил пари ,да си седи в родината най добре .Не мисля че много шефове биха заложили на открити расити ,таралеж в гащите .
  • 2 Тренер

    7 1 Отговор
    После пак ще плачат французите,че ги бият,псуват и обиждат.Дават им големите пари,развиват ги и после реват.А бе оставете ги бразилци и аржентинци да си играят в страните си.Погледнете към България,където има таланти.Развивайте Европа!
  • 3 коментатор

    4 3 Отговор
    не съм очаквал че тоя е такъв простак като човек, затова не ще се нареди до най големите във футбола
  • 4 меси колко да е велик???

    3 2 Отговор
    има поведение на уличен хулиган това правят парите той не струва толкова чак в случая има много играчи технически кондиционно и с по добри антропометрични дани не си струва парите и на всичкото е расист да си играе в краварската държава там е царството на простотита единственото хубаво са телешките им пържоли