Last news in Fakti

22 Декември, 2022 16:33 3 520 0

Оливие Жиру отговори на обвиненията, че не е искал да размени екипа си с австралийски национал (СНИМКИ)

  • оливие жиру-
  • франция-
  • катар 2022-
  • австралия-
  • джейсън къмингс-
  • джаксън ървин

Френският ветеран дори бе разкритикуван, че се е престорил, че не разбира английски

Оливие Жиру отговори на обвиненията, че не е искал да размени екипа си с австралийски национал (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордьорът по голове в историята на Франция - Оливие Жиру, се видя принуден да отговори на публичните обвинения от Джейсън Къмингс, в които твърди, че таранът се е престорил, че не разбира английски, когато му е предложено да си разменят екипите.

Здрасти, Джаксън Ървин! Как е английският ми, друже?“, написа шеговито в Twitter централният нападател на „петлите“ и публикува снимки с тениската на самия Ървин.

Оказва се, че Жиру вече е спазил футболната традиция с друг от съотборниците на Къмингс, а коментарите на разочарования играч на „кенгурута“ се оказват подвеждащи.

Мачът между Франция и Австралия на световното първенство в Катар завърши 4:1 за европейския тим, а Оливие Жиру стана автор на две от попаденията.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА