Last news in Fakti

22 Декември, 2022 17:31 7 789 4

Легендата Валтер Дзенга е бесен, че ФИФА пусна „Бея на солта“ на терена в Катар, а за него дори е нямало билет

  • валтер дзенга-
  • салт бае-
  • катар 2022-
  • фифа

Бившият вратар на „Скуадра Адзура“ не скри възмущението си

Легендата Валтер Дзенга е бесен, че ФИФА пусна „Бея на солта“ на терена в Катар, а за него дори е нямало билет - 1
Снимка: БГНЕС

Присъствието на интернет сензацията „Бея на солта“ (Нусрет Гьокче) на терена по време на награждаването на Аржентина след световната титла в Катар стана повод за сериозни полемики около безчинствата, които се случват във ФИФА около президента - Джани Инфантино. Италианската легенда Валтер Дзенга дори отправи остра критика към федерацията в коментар за Corriere dello Sport.

Всички видяхме „Бея на солта“ да държи купата в ръце, а мен дори не ме допуснаха до финала на световната купа. Казаха ми, че стадионът е разпродаден, а изведнъж този тип е пуснат на терена“, беснее легендарният вратар на „Скуадра Адзура“.

Твърди се, че Джани Инфантино е личен приятел с популярния готвач и дори е сред най-редовните му клиенти в изключително скъпата му верига ресторанти Nusr-Et.

Мнозина дори забелязаха раздразнението на Лионел Меси, когато Гьокче бе допуснат измежду съотборниците му на игрището след триумфа над Франция, но статутът на Инфантино в момента е такъв, че решенията му остават без последствия.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    31 2 Отговор
    Инфантилният изкара една пържола безплатно.
  • 2 Пръц

    25 7 Отговор
    Мазният Турчин вече му удариха балтията, а междувременно пристигна и първата забрана за него - от US Open Cup, така че "Солт Бае" не може да присъства на финалите на турнира.
  • 3 Диамантената ръка

    4 1 Отговор
    Салт Бае...?
  • 4 Ангел

    1 14 Отговор
    Ех колко е завистлив.Яд го е че един готвач може да целуне трофея а той неможе дори да гледа мача. Пуста завист. Еми човека е пробивен и се е уредил. С връзки с нахалство и упоритост. Така се постигат успехи. За много България това с по скоро лоши качества . Затова им е такова и диреджето !