Last news in Fakti

24 Декември, 2022 17:30 1 485 5

Рикардиньо: Идвам в Левски да направя разликата

  • левски-
  • рикардиньо-
  • футбол

Много съм щастлив от новото предизвикателство и съм много развълнуван да започна работа в клуба

Рикардиньо: Идвам в Левски да направя разликата - 1

Новият №9 на Левски - Рикардиньо, отново заяви мотивацията си да остави следа на "Герена". Нападателят беше привлечен от Гремио, като за правата му "сините" няма да плащат трансферна сума. Бразилският гранд обаче ще получи 30% от следващ трансфер на 21-годишния таран.

"Бих искал да благодаря на феновете за тяхната подкрепа, а също и на всички служители, директори и играчи, които бяха част от моето преминаване, всички знаят, че преживях най-трудния и деликатен момент от целия си живот в клуба. Това беше загубата на баща ми и дядо ми. Феновете и хората в клуба ми помогнаха да продължа напред”, сподели Рикардиньо, цитиран от uol.com.br.

„Сега е време да поемем по нови пътища, но моето уважение и благодарност винаги ще бъдат с Гремио, отсега нататък ще бъда фен“, добави той.

"Въпреки младата си възраст, отивам в Левски да направя разликата. Ще дам всичко от себе си и ще направя всичко по силите си, за да спечеля титли и да запиша историята си в отбора. Много съм щастлив от новото предизвикателство и съм много развълнуван да започна работа в клуба", каза още Рикардиньо.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    6 3 Отговор
    чалготеките ще те погълнат бе момче.....
  • 2 Хаха

    5 2 Отговор
    Много се смях на заглавието . Голямо чувство за хумор. Респект. Евр@идиотите в атака на седмото място.
  • 3 Разбирач

    3 2 Отговор
    Аууу бразилската легенда Риикардинио е най добрият досега и с негова помощ и подкрепа ще станем номер едно завинаги и завинаги Левски е най великият отбор на земната повърхност създаван някога и има нужда от таквиз култови играчи по терена и извън него.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Истината

    4 3 Отговор
    Този дошъл да работи,ама в "Левски" само пият и ядат.Ще му трябва време да свикне с кръчмите и проститутките.Жал ми е за него къде е попаднал.