Last news in Fakti

27 Декември, 2022 18:03 1 840 1

Треньорът на ПСЖ разкри кога ще се завърне Лионел Меси в състава му

  • лионел меси-
  • кристоф галтие-
  • псж

Аржентинецът се възползва максимално от отпуската си

Треньорът на ПСЖ разкри кога ще се завърне Лионел Меси в състава му - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси продължава да се наслаждава на отпуската си, като световен шампион по футбол, макар надпреварата във френската Лига 1 да се завръща на 28 декември. Страши-треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, обяви на днешната си пресконференция, че аржентинецът няма да е на разположение за домакинството на Страсбург в сряда.

Лео Меси ще се завърне в началото на януари“, каза специалистът, цитиран от клубния уебсайт.

Всички финалисти на Мондиала в Катар получиха 10 дни отпуск, за да възстановят сили преди подновяването на шампионата, а това означава, че Меси има картбланш точно до утрешния мач.

„Парижани“ ще гостуват на Ланс на 1 януари 2023 г., но най-вероятно и тогава няма да видим Меси в състава. Същото важи и за срещата от Купата на Франция срещу Шатору на Йордановден. Едва ли Галтие обаче ще остави звездата си да почива за двубоя с Анже след 2 седмици, така че ще следим с интерес кога Меси отново ще се завърне в игра.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    3 1 Отговор
    Може и да не се върне,а да премине в "Леевски" Подуене!?🙉🤡🐂🐂🐂🤡🙉