Last news in Fakti

29 Декември, 2022 07:30 1 309 0

Славия договори второ ново попълнение

  • златомир загорчич-
  • футбол-
  • селекция-
  • натан гасама

Това е френският централен защитник Натан Гасама

 Славия договори второ ново попълнение - 1
Снимка: БГНЕС

Славия договори второ ново попълнение. Това е френският централен защитник Натан Гасама. Той изкара кратък пробен период в началото на декември и бе одобрен от Златомир Загорчич, “Тема Спорт”.

За последно Гасама е носил екипа на френския третодивизионен Шоле. Футболистът е прекратил отношенията си с бившия си клуб и ще започне подготовка със Славия на 6 януари 2023 г.

“Интересен футболист, много ми хареса и исках да го вземем”, сподели Загорчич за французина, който има малийски корени.

Гасама е юноша на франция и е играл за Троа. Висок е 191 см. Многофункционален е и може да играе на три различни позиции - централен защитник, ляв бек, опорен халф. Той е роден на 5 януари 2001 г. в парижкото предградие Еври, и за рождения си ден ще направи хубав подарък.

Очаква се Славия да вземе поне още двама нови футболисти преди подновяването на шампионата. Столичани ще заминат на лагер в Турция, където ще играят 5 контроли.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА