Last news in Fakti

29 Декември, 2022 08:30 4 586 2

Представители на чуждестранен консорциум се свързали с Ганчев за акциите на ЦСКА

  • гриша ганчев-
  • футбол-
  • цска-
  • консорциум

Това се е случило още преди месец, когато босът на 31-кратните шампиони е получил обаждане по телефона

Представители на чуждестранен консорциум се свързали с Ганчев за акциите на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е бил потърсен от представители на чуждестранен консорциум, проявяващи интерес към акции на българския футболен клуб, разбра БЛИЦ.

Това се е случило още преди месец, когато босът на 31-кратните шампиони е получил обаждане по телефона. Впоследствие е имало още две срещи между двете страни, но засега няма никакви подробности.

Дали става въпрос за част от акциите или за контролния пакет, може само да се гадае. Един от основните акционери на ЦСКА Юлиан Инджов от доста време не е инвестирал в клуба. Върви слух, че той планира да продаде дяла си, пишат още колегите от БЛИЦ.

„В Борисовата градина всичко се пази в пълна тайна. Никой нищо не казва. Но не е изключено въпросното телефонно обаждане до г-н Ганчев и последвалите срещи да променят бъдещето на ЦСКА. За боса на клуба в момента има две важни неща – спечелването на титлата и построяването на стадиона“, коментират във футболните ни среди.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деса конят

    7 25 Отговор
    Лъже джуджето от Микре!
  • 2 Левски 1914

    3 12 Отговор
    Ганчев не е собственик на ФАЛИРАЛИЯ отбор, а е собственик на преименувания Литекс обединен с Етрополе или цска ТИРЕ София 2016.