Last news in Fakti

29 Декември, 2022 11:20 1 335 0

Млад талант на Локо Пд ще премине в академията на Каляри

  • иван сулев-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • сардиния-
  • каляри

16-годишният полузащитник е следен от доста време от тима от Сардиния и от пролетта той трябва да бъде част от италианците

Млад талант на Локо Пд ще премине в академията на Каляри - 1

Младият талант на Локомотив (Пловдив) Иван Сулев ще премине в академията на Каляри, съобщава Sportal.bg. 16-годишният полузащитник е следен от доста време от тима от Сардиния и от пролетта той трябва да бъде част от италианците. "Смърфовете" ще приберат трансферна сума за младока.

Сулев стана най-младият футболист играл за "смърфовете". Преди година младокът дебютира в мач срещу Славия на 15 години, 2 месеца и 24 дни. Това го направи втори в историята на българския футбол по този показател след Янко Кирилов.

До момента има участие в осем срещи на Локомотив, като всички са през сезон 2021/22. През настоящия все още няма записани минути в официални мачове за пловдивчани.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА