Last news in Fakti

29 Декември, 2022 21:03 2 007 2

Стилиян Петров посочи връзките с БФС на обжалващите вписването на Димитър Бербатов за президент

  • стилиян петров-
  • бфс

Той също така посочи какво липсва на родния футбол към момента

Стилиян Петров посочи връзките с БФС на обжалващите вписването на Димитър Бербатов за президент - 1
Снимка: БГНЕС

Стилиян Петров посочи връзките на хората, които внесоха жалби срещу избора на Димитър Бербатов за президент на БФС, подчертавайки тесните им отношения с настоящото ръководство.

Сред тях са Николай Стайков - управител на ФК Бароко, и Вихър Данчев - собственик на Академик София. Бившият капитан на националния ни тим е категоричен, че сигналите към Софийски градски съд постъпват единствено от приближени до Борислав Михайлов хора, но не и от онези, които работят за по-доброто бъдеще на българския футбол.

Той също така посочи четири точки за корекция, представяйки ги с метафората за Дядо Коледа, който така и не намира сили и желание, за да го реализира. Сред тях са бонусна система за използване на млади български таланти в клубовете, подпомагане и облекчени регулации за аматьорския футбол, смяна на административната структура и изграждане на нов модерен национален стадион.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 8 Отговор
    Такава е цялата работа на Ганчо. Един ритнитопковец срешу друг. Кой с кой по-голям далаверджия. Затова след година - две я към сръбската федерация, я към турската.
  • 2 Aнджело

    13 3 Отговор
    Чест и почитания към Стилиян Петров!