30 Декември, 2022 23:26 4 687 8

Кристияно Роналдо официално подписа с Ал-Насър

  • кристияно роналдо-
  • ал-насър

Португалецът сложи край на сагата около бъдещето си

Кристияно Роналдо официално е футболист на саудитския тим Ал-Насър, слагайки край на спекулациите около своето бъдеще.

Португалецът бе представен преди минути с фланелката на клуба, но без да бъдат обявявани параметрите на договора му. Някои източници все пак смятат, че той ще остане 2 години там, а за целта ще прибира рекордните €200 млн. на сезон.

Припомняме, че Роналдо напусна Манчестър Юнайтед по скандален начин, давайки интервю, в което разкритикува не само треньорския щаб, но администрация на „червените дяволи“ и дори част от своите съотборници.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гришо

    10 25 Отговор
    Жалко, гледам го от години, той ме запали по футбола още като беше в ман ю 2007, след всички рекорди, трофей, голове, след всичко което направи за футбола, се продаде за пари, според мен с това действие разочарова доста хора, защото с примера който даваше, тренирайки и хранейки се правилно 24/7 накрая излиза че го е правел заради парите, успех и за мен беше чест да живея и да го гледам (2 пъти на живо)

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ха ха

    29 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гришо":

    Това изобщо не са много пари. Просто отиде да играе. Сам направи сметката има 780 милиона последователи в социалните мрежи. Само от там печели поне 30 милиона годишно, вероятно и много повече. Ал-Насър само от това, че 700 милиона им гледат фанелката ще изкарат повече... И собственикът им, разбира се.
  • 3 Капитан фон Клинкерхофен

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гришо":

    Ти само не се отказвай от футбола...и от бирата...А няма да се откажа;)
  • 4 Лузардо

    15 21 Отговор
    Браво! Откакто почна в Ман Юнайтед, този беше нагъл лузър. Като отново се върна там, счупи телефона на детето, което го боготвореше. Намазан боклук...

    Коментиран от #5

  • 5 007

    25 15 Отговор

    До коментар #4 от "Лузардо":

    М@ хльо, ти 200 живота да изкараш пак няма да му стъпиш на кутрето. Той е перфекционист до мозъка на костите си, затова трудно понася загуби. Знаеш ли колко пъти е давал кръв? Ти колко си дал?колко пъти е дал прехваления глезльо с татуировките меси, за когото играят цели отбори? Колко пари е дал за Непал, за къде ли не CR7? Айде да не давате оценки без да сте направили нищо в живота си.

    Коментиран от #6

  • 6 колега

    4 10 Отговор

    До коментар #5 от "007":

    имаш много комплекси ходи малко на психиатър! инъче за роналдо така се завършва една кариера по пропаднал начин уж велик а не го искат великите отбори горкия сигурно плачка някъде всяка вечер …

    Коментиран от #8

  • 7 🪵🪵🪵🪵🪵

    3 5 Отговор
    Змия,при змия отива.Като му
    пооувехнат топките,нека го видим.
  • 8 007

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "колега":

    Айде само не ме колегствай. И не ми давай оценка щото няма как да знаеш нещо за мен. А за Роналдо говорят цифрите. Тогава и Боговете мълчат, камо ли разбирачи кат теб!