Last news in Fakti

3 Януари, 2023 09:00 1 688 4

Юрген Клоп скочи на съдията: Все едно говорех на микровълновата ми печка

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • брентфорд-
  • стюарт атуел-
  • футбол-
  • висша лига

Третият гол не трябваше да бъде зачитан

Юрген Клоп скочи на съдията: Все едно говорех на микровълновата ми печка - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не беше никак доволен от съдийството на Стюарт Атуел в мача срещу Брентфорд, който неговият тим загуби с 1:3. Основните претенции на германеца са за третия гол на домакините, отбелязан от Брайън Мбемо. Нападателят влезе в единоборство с Ибрахима Конате, който остана на тревата, а Мбемо прати топката в мрежата и реши изхода на двубоя.

“Третият гол не трябваше да бъде зачитан. Опитах се да говоря със съдията, но това беше все едно да говоря на микровълновата ми печка”, каза ядосаният Клоп.

“Брентфорд успя да диктува хода на мача, заради начина, по който свиреше съдията. Правилата са раздути. Затова ситуацията е сложна. ВАР се крие зад фразата “явна и очевидна грешка”, но ние трябваше да получим обяснение”, продължи наставникът на Ливърпул.

“Имахме среща преди началото на сезона. Такива действия в наказателното поле трябва да бъдат отсъждани като нарушения, но не се случва. Не очаквам съдиите да ни помагат. Има причина Брентфорд да е толкова успешен при статични положения в атака, а не в защита. Наистина не мога да уважа решението за третия гол”, подчерта Клоп.

“Разбира се, че не съм доволен от това как се отбранявахме. Ядосан съм от начина, по който допуснахме втория гол. Поздравявам съперника. Те използваха положенията си, а ние - не”, каза още германецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оценка

    4 0 Отговор
    Юрген Клоп скочи 209 сантиметра на съдията: -Все едно говорех на микровълновата ми мечка-лос де Лайен.
  • 2 МърсиСайд

    7 0 Отговор
    ама това че играхте слабо няма значение, един пас към Салах нямаше, а Нуняс няма смисъл да го коментираме, старае се, ама толкоз си може, Алисон беше ок, всички други бяха пълни нули, халфове трябват и то класни !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Амито

    3 2 Отговор
    Клоп явно е шоп, щом казва "говоря на микровълновата ми печка”, вместо правилното "говоря на микровълновата Си печка”!