3 Януари, 2023 10:45 2 125 0

Спряганият за нов футболист на ЦСКА заема 11-о място в класацията за "Златната обувка"

  • тобиас хайнц-
  • цска-
  • футбол-
  • златната обувка

Според медиите в Норвегия днес Тобиас Хайнц трябва да пристигне в България, за да парафира своя контракт с тима от "Армията"

Спряганият за нов футболист на ЦСКА  заема 11-о място в класацията за "Златната обувка" - 1

Спряганият за нов футболист на ЦСКА Тобиас Хайнц може и да не играе като централен нападател, но може да се похвали с много призово класиране. Към днешна дата той заема 11-о място в класацията за "Златната обувка" със своите 15 гола в елита на Норвегия, където първенството се провежда по схема "пролет-есен".

Лидер е реализаторът Ерлинг Холанд, който има 21 попадения за Манчестър Сити от началото на сезона. Тройката допълват Амал Пелегрино от Бодьо/Глимт с 25 гола и Роберт Левандовски от Барселона с 13 попадения. Хайнц има 15 гола, но е зад Лева заради системата, според която в различните първенства попаденията се точкуват по различен начин.

Според медиите в Норвегия днес Тобиас Хайнц трябва да пристигне в България, за да парафира своя контракт с тима от "Армията".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА