Last news in Fakti

3 Януари, 2023 12:12 854 0

Байерн Мюнхен не се е отказал от Хари Кейн

  • байерн мюнхен-
  • тотнъм-
  • хари кейн-
  • футбол-
  • висша лига-
  • бундеслига

Капитанът на Англия вече е говорил с ръководството на „баварците“ за свой трансфер на „Алианц Арена“

Байерн Мюнхен не се е отказал от Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Германският шампион Байерн Мюнхен не се е отказал от идеята да привлече звездата на Тотнъм Хари Кейн и през идното лято ще продължи с офанзивата си за нападателя. Журналистът Руди Галети дори твърди, че капитанът на Англия вече е говорил с ръководството на „баварците“ за свой трансфер на „Алианц Арена“.

В последните месеци и старши треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман, и изпълнителният директор Оливер Кан изразиха открито възхищението си от качествата на Кейн, което също показва интересът на германците към нападателя. „Баварците“ виждат в лицето на Кейн идеален заместник на Роберт Левандовски, който премина в Барселона миналото лято.

През този сезон Кейн има 14 гола и 3 асистенции във всички турнири за „шпорите“, както и 2 попадения и 3 асистенции на Световното първенство в Катар. Договорът му с лондончани е до лятото на 2024-а година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА