3 Януари, 2023 22:03 1 389 1

Лионел Меси има устна договорка за бъдещето си в ПСЖ

  • лионел меси-
  • псж-
  • фабрицио романо

Аржентинецът се очаква скоро да преподпише с „парижани“

Лионел Меси има устна договорка за бъдещето си в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси изглежда, че ще продължи кариерата си в ПСЖ на фона на всички слухове, че планира завръщане в Барселона, пенсия или дори трансфер в Близкия Изток. Фабрицио Романо днес съобщи, че е постигнато устно споразумение с клуба за подновяване на контракта помежду им.

Настоящият ангажимент на звездата на „парижани“ е до края на сезон 2022/23, но в близките седмици се очаква да бъдат изгладени подробностите за новата му заплата и срок в договора.

Мнозина обаче се опасяват, че Меси може да последва съдбата на Кристияно Роналдо, като откаже да приеме факта, че дните му на терена са преброени. Португалецът дори се изпокара с всички в Манчестър Юнайтед, за да се озове в крайна сметка в Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    3 3 Отговор
    Леле че го б...т,устна договорка ха ха ....Роналдо е по добре защото прибира всеки месец пари от реклама в SFR мобилен оператор в която има участие .А Меси след цирка с отбора му,няма да се учудя ако ги приемат в България някъде в провинцията може би Бургас ,защо не ?