Last news in Fakti

3 Януари, 2023 23:45 983 1

Нюкасъл си тръгна с точка от „Емиратс Стейдиъм“

  • арсенал-
  • нюкасъл юнайтед

„Свраките“ препънаха лидера в класирането

Нюкасъл си тръгна с точка от „Емиратс Стейдиъм“ - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал и Нюкасъл Юнайтед не успяха да си отбележат гол в последния кръг от полусезона във Висшата лига, като така се затвърди мнението най-вече за „свраките“, че са отбор, който е готов да надскочи себе си тази година.

Срещата бе изключително двуостра, но така и никой не намери головото си докосване, за да разпечата една от двете врати.

Към края на срещата и нервите започнаха да вземат превес най-вече в лагера на домакините, защото там имаха претенции за дузпа в последната секунда на добавеното време, но Анди Мадли и колегите му на ВАР бяха категорични, че играта с ръка на Фабиан Шер не отговаря на представите за нарушение в наказателното поле в съвременния английски футбол.

„Артилеристите“ не успяха да увеличат аванса си на върха пред Манчестър Сити и тимът вече има 8 точки аванс, но и мач повече от „гражданите“.

Нюкасъл пък си остава все така в топ 4 и предпоставките са налице за един много силен втори полусезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РошаваСврака

    3 2 Отговор
    треньора им е луд, напрежението м/у двата отбора дойде от него, няма да са шампиони, най добрия вариант - 3-ти.