Last news in Fakti

5 Януари, 2023 09:36 1 657 11

Разследват селекционера на САЩ заради това, че е ритнал съпругата си преди 31 години

  • сащ-
  • грег берхалтер-
  • разследване-
  • футбол-
  • съпруга

В съобщение до медиите, подписано заедно със съпругата му, Берхалтер заяви, че с него се е свързал човек по време на световното първенство и го е заплашил, че „ще го свали“

Разследват селекционера на САЩ заради това, че е ритнал съпругата си преди 31 години - 1


Селекционерът на САЩ - Грег Берхалтер, е разследван заради това, че е ритнал съпругата си преди 31 години. 49-годишният треньор призна за случилото се през 1991 г., когато с Розалинд са били гаджета.

В съобщение до медиите, подписано заедно със съпругата му, Берхалтер заяви, че с него се е свързал човек по време на световното първенство и го е заплашил, че „ще го свали“.

„Няма никакви извинения за моите действия в онази нощ. Тогава бяхме гаджета от 4 месеца. Бяхме в бар, скарахме се, след това излязохме навън. Тогава я ритнах в крака“, казва Берхалтер.

Той заяви, че след това с Розалинд са се разделили, но са се срещнали 7 месеца по-късно и са възстановили връзката си. Двамата са заедно оттогава, а на Нова година отбелязаха 25 години брак.

От федерацията на САЩ заявиха, че са разбрали за случая на 11 декември и са започнали разследване.

„Ние приемаме подобно поведение сериозно. Оценяваме, че Грег и Розалинд се явиха, за да говорят открито за този инцидент. В съответствие с нашия ангажимент за прозрачност, ние ще споделим публично резултатите от разследването, когато то приключи. Федерацията осъжда насилието от всякакъв вид и приема подобни твърдения много сериозно“, се казва в съобщението.

Договорът на Берхалтер като селекционер на САЩ изтече в края на календарната година. Очаква се този месец федерацията да обяви кой ще е новият селекционер.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    34 2 Отговор
    Добре, че не я е настъпал по малкия пръст на левия крак. Досега да беше обесен
  • 2 Геша

    39 2 Отговор
    Това наистина се превърна в страна на идиотите. Честно казвам, че не можах да повярвам когато мой приятел от Калифорния ми каза директно че в САЩ се установява постепенно тоталитаризъм от комунистически тип.
  • 3 Пич

    36 0 Отговор
    Мале.....в нормалните държави , давността за престъпление е около 20 години ! Американците са кретени , не се правят ! Алчни адвокати евреи вървят , и разпитват , дали случайно не са ви ..... преди 50 години !!!
  • 4 Тъжно

    27 4 Отговор
    Тоя свят отива подяволите. Време е Путин да стигне до Португалия.
  • 5 А ако я

    27 0 Отговор
    ел накриво пак ли ще го съдят?
  • 6 Пенсионер

    24 0 Отговор
    Пък на мен преди 60 години, в училище, другарката ми издърпа ухото. Има все още живи свидетели от класа. Ще я съдя!

    Коментиран от #8

  • 7 Що не казвате

    13 0 Отговор
    Ако това е причината за 25 години успешен брак, да бяхте казали да ритам моите бивши. А то аз само ги пляскам по ду.ето. Ама те си искат - кво да правиш.
  • 8 Знаещ

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пенсионер":

    За ухото ще я съдиш, ама за другото си траеш палавник такъв.
  • 9 чичо стамат шумков

    16 1 Отговор
    Не знам какво се случва в тази държава Там тотално изтрещяха.След 25 години брак РОЗАЛИНДА не подава жалба, а някакъв отворко се прави на адвокат без някой да го е канил.
  • 10 Механик

    14 0 Отговор
    Начи, тая я ритнали когато била гадже на тоя, ама после се оженили и живели дълго и щастливо и чак сега се сетила?!
    САЩ копаят дъното, ама много яко. Никой не може да ме убеди, че там хората са нормални. Никой.
  • 11 Сандо

    5 1 Отговор
    Йелоустоун, събуди се,спаси света от тия деградирали сатанисти!