Last news in Fakti

5 Януари, 2023 11:37 2 565 4

Майката на президента на UFC: Властта го превърна в грозен звяр

  • ufc-
  • дейна уайт-
  • спорт-
  • майка-
  • мма-
  • джун уайт

Наскоро Уайт се забърка в голям скандал. Появи се видео, което показва как с неговата съпруга си удрят шамари в нощен клуб

Майката на президента на UFC: Властта го превърна в грозен звяр - 1

Президентът на UFC Дейна Уайт е една от най-популярните фигури в света. За разлика от други ръководители на организации, Уайт често участва в подкасти и дискусионни програми, което значително увеличава популярността му. Наскоро Уайт се забърка в голям скандал. Появи се видео, което показва как с неговата съпруга си удрят шамари в нощен клуб, пише mma.bg.

Критиките към Уайт заваляха, а някои хора взеха неговата страна. Майка му Джун Уайт обаче има различна гледна точка за президента на UFC въз основа на нейния опит.

В книгата си от 2011 г. „Dana White, King of MMA: Dana White an unathorized biography,“ тя описва как личността и действията на Уайт са претърпели драматична промяна, когато той е постигнал успех.

Джун Уайт оплаква загубата на „прекрасния син“ и „истинския приятел“, който Дейна Уайт някога бил. Тя също така подчертава, че Уайт винаги е имал подкрепа от приятелите и семейството си при всякакви обстоятелства. Тя пише, че след като е постигнал успех, Уайт е бил твърде неблагодарен, за да отвърне на тяхната доброта.

„Приятелите и семейството на Дейна винаги бяха там, за да му помогнат и да го подкрепят, независимо от обстоятелствата. Тъй като успехът на Дейна растеше и обстоятелствата в живота му се променяха, той не направи същото за тях.

Дейна премина от истински приятел, добър син и наистина приятен човек до отмъстителен тиранин, който няма никакви чувства към това как се отнася с другите.

Трудно е да се каже дали това, което го промени толкова много, беше изключителната сума пари, до която стигна толкова бързо, или влиянието на хората около него.

Властта може да създаде грозни зверове.", пише Джун в книгата си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Адам Хилтън

    5 0 Отговор
    А нашя резидент крадеф в какво го превърна властта!!!
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 2 Отговор
    Бой на кучета и петли
    Е ЗАБРАНЕН , като нехуманен
    А КЪРВАВИ БОЕВЕ МЕЖДУ ХОРА
    са хуманни 🤔‼️🤔‼️🤔‼️
  • 4 ИСТИНАТА Е

    1 0 Отговор
    ЧЕ ТЯ ГО УДРЯ ПЪРВА! А ТОЙ ОТВРЪЩА!
    ТЯ ПАК ТРЪГВА ДА ГО УДРЯ И ТОЙ Я СВАЛЯ НА ЗЕМЯТА И БУКВАЛНО, И МЕТАФОРИЧНО!