Last news in Fakti

5 Януари, 2023 13:22 2 076 0

Спартак Варна за Добруджа: Крадецът вика - дръжте крадеца

  • адриан димитров-
  • футбол-
  • спартак варна-
  • добруджа

От Спартак смятат, че Добруджа е редно да си припомнят какъв договор са били предложили на Андриан преди време и защо бившите му отбори Спартак Плевен и Лудогорец не са получили финасова компенсация за играча според наредбата на БФС

 Спартак Варна за Добруджа: Крадецът вика - дръжте крадеца - 1

Скандалът между Спартак Варна и Добруджа набира сила. В ябълката на раздора се превърна Андриан Димитров, който бе представен като ново попълнение на варненци и започна зимна подготовка с тях вчера. Шефът на добричлии Йордан Йорданов се закани да съди „соколите“, тъй като нападателят не бил разтрогнал своя договор и е привлечен неправомерно.

Във Варна определят рева на Добруджа като популярната житейска фраза: "Крадецът вика - дръжте крадеца".

От Спартак смятат, че Добруджа е редно да си припомнят какъв договор са били предложили на Андриан преди време и защо бившите му отбори Спартак Плевен и Лудогорец не са получили финасова компенсация за играча според наредбата на БФС, когато Андриан още не е бил навършил 23 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА