Last news in Fakti

6 Януари, 2023 11:22 846 0

Кейн: Вероятно ще помня цял живот пропусната дузпа срещу Франция, но това е част от играта

  • хари кейн-
  • франция-
  • англия-
  • футбол-
  • дузпа-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Това обаче няма да ме промени като играч и човек

Кейн: Вероятно ще помня цял живот пропусната дузпа срещу Франция, но това е част от играта - 1
Снимка: БГНЕС

Хари Кейн призна, че споменът за изпусната дузпа на четвъртфинала на Световното първенство срещу Франция ще го преследва цял живот, но няма да му повлияе персонално и професионално.

"Вероятно ще го помня през целия ми живот, но това е част от играта. Това обаче няма да ме промени като играч и човек. Ща продължа да работя здраво, за да се подобря", каза Кейн пред "Ивнинг Стандард". "След като се случи това нещо, просто исках да играя отново колкото се може по-скоро, за де се освободя от това. Беше труден момент за мен. Никога не е лесно да преминеш през такова нещо, но това е част от върховете и паденията в нашия спорт", смята капитанът на Тотнъм.

В последните три мача на Тотнъм Кейн отбеляза три гола, като вкара два при победата над Кристъл Палас с 4:0 в сряда. "Това ми даде още повече желание да бъде успешен. Такива вечери са хубави за мен и за отбора и имахме нужда от това след последните резултати", добави той. "Щастлив съм, че Саутгейт остана начело на Англия. Мисля, че имаме недовършена работа с него, а той е фантастичен треньор", добави Кейн. "Бяхме силни на турнири и малки детайли решиха нещата. Ще бъде хубаво, ако имаме нов шанс на Европейското първенство със същия отбор и щаб", смята нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА