Last news in Fakti

7 Януари, 2023 13:20 2 597 2

Стана ясно какво прави Роналдо по време на мача на Ал-Насър (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • ал-насър-
  • футбол-
  • дубай

Португалецът не бе картотекиран и пропусна снощната победа с 2:0 от 12-ия кръг на шампионата на Саудитска Арабия

Стана ясно какво прави Роналдо по време на мача на Ал-Насър (ВИДЕО) - 1

Кристиано Роналдо изгледа в съблекалнята част от мача на Ал-Насър срещу Ал-Тай, информираха от клуба. Португалецът не бе картотекиран и пропусна снощната победа с 2:0 от 12-ия кръг на шампионата на Саудитска Арабия.

Роналдо беше на трибуните през първото полувреме и видя на живо гола в 42-ата минута. След почивката обаче той предпочете да потренира на велоергометър в съблекалнята. Докато въртеше педалите, Талиска направи 2:0 и от пресслужбата на клуба показаха радостта и аплодисментите на Кристиано.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    7 3 Отговор
    ПРОВАЛА на Роналдо : 26 евро на секунда през живота му за 3 години там. Какъв провал само, какъв позор, аааааа ? На 37 години така да се провали, ааааа ? Може ли Бербатов така да беше се провалил, а той щял да оправя БГ футбола, без дори да е направил и есна къщичка за пиленца !!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Да знаеш

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Парите не са всичко, ама ти няма как да го знаеш с този краварски манталитет!!!